Oplanerade dagar…

Vaknade tidigt i morse fast jag var ute på stan en stund i går… blev iofs inte speciellt sent. Solen gasade och det är sådana här dagar man saknar balkong 🙁 min nästa lägenhet blir garanterat med en 🙂

Sitter ute på föreningens mindre utegång, vi har två… En stor där det är sol från ca 15 som har 3 grillar man kan låna osv och sen har vi en liten där det är sol från tidig morgon till 13 tiden 🙂 Den är dock inte så rolig… Men det är sol så jag avnjuter min frukost i ensamhet med Ed Sheeran i lurarna 🙂

Idag har jag absolut INGA planer, vet inte vad som händer om en timme eller två… Jag tänker ta dagen precis som den kommer 🙂
Inser att det faktiskt bara är 1,5 vecka till jag ska till Spanien i 13 dagar… Shit vad skönt!

Sänder en extra tanke i dag till fam Ahlgren/Wold! Be strong <3

Kram,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *