Mysiga Öland!

Då vi landade kl 9 på Öland hade vi en del tid att slå ihjäl innan allvaret började… En strand promenad och ett tur på stan blev agendan… Sååå vackert där! Skulle jag köpa landställe någonstans skulle det lätt bli just på Öland!

Jag hittade en liten söt inredningsbutik där jag gick loss… En fin hängare jag ska ha i hallen och hänga handväskor på. 6 små söta hjärt skålar som man antingen kan göra efterrätt i eller snacks i 😉 en lite större hjärt skål… En liten låda som jag inte riktigt vet vad jag ska ha till… Kanske att ha kaffekapslar i, och 2 st små minibrickor som små upplägningsfat 🙂

I kväll ska jag ut till Lina i Tungelsta och grilla 🙂 blir en lugn kväll, upp tidigt i morgon och köra 2 st svensexor 🙂

Trevlig helg,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *