Mr Right?

Får måååånga frågor om träffar du någon? varför är du singel? osv, osv…. Näää jag träffar ingen just nu!! Efter MrX har det kommit och gått några ytliga men ingen som har fallit mig mer i intresse. Har lätt att skylla på jobbet och att jag inte har tid men jag vet ju själv att det är bulls**t, vill man så har man både tid och lust 🙂

Har bestämt mig för att börja dejta igen, HATAR de ordet just… men what the fuck?? inte fan kommer Mr Right knacka på dörren när jag sitter där hemma i mina fula mjukisbrallor från 1993 och ta mig med storm. Jag måste ju själv lägga lite manken till…. suck!

 

 

Nä vet ni vad, nu vill jag ha det som på tv… riktiga dejter, uppvaktning och en himla massa skoj 🙂 Kanske ska slänga in en kontaktannons här??

Tjej, 30+ söker dig… du ska ha ett eget liv och tycka om att resa… hahahahah, SKULLE INTE TRO DET 😉

 

Hoppas ni får en fin tisdag, de ska jag ha och flirta med alla 😉

 

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *