Midsommarafton :)

Midsommarafton började med att jag och Olof drog till Pole studion 🙂 Jag skulle träna lite och han ville hänga med och prova lite. Han var grym faktiskt…. har har ju styrkan i sig redan så de tyngre grejerna klarade han galant, även en och annan snurr.

Iväg hem, duscha och göra sig i ordning sen hem till Osmans 🙂 Jag och Olof var där vid 14 så vi kunde hjälpa till att fixa allt, jag bakade en tårta och han dukade och hjälpte Amad med drycken. Kl 15 kom våra fina vänner, Tepp, Johanna, Lina, Jia-Hwa, Jovi, Anton och Jessica och lite senare på kvällen kom Cici 🙂

Dagen bjöd på strålande sol så vi kunde sitta ute hela dagen 🙂

 

Redan 15:30 åt vi lunch/förrätt som var sill från hötorgshallen och grannens löksill, potatis, lax (grannens hemmagjorda gravade) ägghalvor, gräddfil, lök och lite ost och kex!

Jag och Yaz 🙂

Grabbarna grus!

Killarna spelade kubb 🙂                                               Tjejerna drack vin, rökte vattenpipa el ammade 😉

 

Middagen bestod av kött från köttbaren och en massa grönsaker som majs, sparris, lök och tomat 🙂 Gryyyymt lagat Amad!

 

Lilla Teo var med hela kvällen!

Efterrätten dukades upp inomhus… inte för att det var kallt utan för att 10 av 12 ville se fotbollen på tv 🙁 jag verkligen hatar fotboll…. framför allt när inte sverige spelar ens.

Det bjöds på Triple Chocolate dream                               och Pinnochiotårta

Mycket trevlig dag och kväll och jag var toknöjd när jag promenerade längs Stockholms gator hem… det var öde men bara såååå skönt 🙂

I går var det soffan som gällde hela dagen, regnet fall så det var helt okej 🙂 under filten med regnet smattrandes mot fönsterblecken och en stor skål med glass plöjde jag två filmer! På kvällen mötte jag upp Yasmina på stan och vi gick till Utecompaniet och tog oss ett glas vin och massa god mat.

Nu ska jag fixa i ordning mig, brunch med Yaz, Amad, Cici och Olof… femte hjulet som vanligt… kanske dax att stadga mig?

I eftermiddag blir det för hoppningsvis TRÄNA, sen ska jag rensa min garderob… och jag tänker INTE vara snäll mot mig själv… nu ryker ALLT!

Trevlig söndag,

Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *