EGYPTEN :)

Halloj!

Hemma efter en vecka i EGYPTEN! Shiiiit, jag har haft det helt fantastiskt 🙂 Ingen telefon på, inget internet så all kontakt med övriga världen har varit helt borta. Jag har inte kunnat gå in på facebook eller bloggat… vilket helt ärligt varit väldigt skönt. Jag har heller inte kunnat smygjobba vilket jag annars brukar gör ändå när jag har semester men icke denna gång 🙂

Tyvärr började veckan lite halv kul, jag fick ett allergianfall… jag tål ju inte mygg och så fort jag fått ett bett så sväller det upp till en böld 🙁 Så då kan ni förstå hur mina ben såg ut då jag hade 67 st (räknat av min brordotter Frida) tänker inte slänga in bild på mina hemska ben men ni kan ana lite av det på bilden där jag sitter på hästen, och då har de blivit bra…

Till apoteket och fick cortison blandat med antibiotika som jag skulle badda på = INGEN sol 🙁

Benen blev bättre redan efter 2 dagar 🙂

 

Vi har hunnit med massor 🙂 Bara lapat vid poolen 🙂

 

Vi har badat och hängt nere på standen 🙂

Frukost och middagsrestaurangen låg inne på hotellet men lunchen serverades nere på stranden 🙂

Varje lunch hade man denna underbara utsikt!

På onsdagen hyrde vi en privatbåt, då vi var 10 st fick vi ha den för oss själva. Kl 9:30 möttes vi upp på stranden där vi fick prova ut cyklop och fenor, sen gav vi oss i väg. Vi fiska…

Vi badade…

 

Solade…

 Såg delfiner…

Snorklade…

 

Strax efter 16 var vi tillbaka efter en hel dag på sjön, underbart 🙂

 

En kväll stack vi ut till öken och red häst eller kamel, man fick välja 🙂 Då jag ridit kamel 2 ggr tidigare valde jag häst vilket jag inte ångrar. Det var helt fantastiskt!

Då jag ridit när jag var liten så frågade jag om jag fick galoppera, killen som var vår guide, jag samt Lola som oxå ridigt gick åt ett annat håll än de andra och när vi kommit en bit ifrån så släppte vi på tyglarna och drog iväg… asså shit vilken frihetskänsla det är när man bara galopperar helt fritt sådär… och i öken gjorde det så magiskt 🙂

Vi mötte upp de andra, tittade på en fin solnedgång och sedan skrittade vi tillbaka i mörkret och tittade på en stjärnklar kväll 🙂

 

Hälsade lite på kamelen oxå 🙂

 

Jag är super överrakad över detta land 🙂 Hade hört så mycket olika av alla och att man absolut som tjej inte kan gå ut, man kan inte äta maten då blir man magsjuk, man blir bestulen osv… men herreguuuud vad fel det var.

Självklart kan man bli allt de där, lika väl som man bli det i Sverige 🙂

Vi stötte på de barn som lurar en och får bort ens fokus på handväskan och de så själ men har man väskan framåt och är lite observant så går de bra 🙂 Fantastisk mat och jag har inte ätit så gott bröd någonsin… Vi var ute på stan på kvällen och alla var så snälla och rara.

Minus för myggen och försäljarna som var lite väl på.

 

Shoppade massor 🙂 3 par converse, 2 marc jacobs väskor, 1 mulberry plånbok, massa fina nässesärer och lite presenter 😉 Slänger in bild på detta senare 🙂

 

Kom hem i går kväll vid 19:30 tiden, hade bara en tunn kofta så frös rätt rejält… gått från 41 grader till 8 *brrrr*

Jobb i dag, snart ska jag sticka och köra Pole, tänkte bränna av både egen träning och sen en klass med tränare… kommer vara död i morgon!

 

I kväll packa om då jag i morgon bitti sticker på jobb på Sweden Rock… hem söndag… *pust*

Jessica och Cicci kommer på middag hos mig i kväll och sover kvar, en mys tjejkväll….

 

Puss,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *