Är jag lik mig själv?

OMG var det första jag sa när denna bild dök upp idag! Är jag lik mig själv? Ja, på sätt och vis är jag det. En bitsk blick som gömmer många tankar, och jag älskar frisyren!

Haha, fan vad coolt med röda ”snickarbyxor”! Så kallade jag dom för, det bästa plagg jag hade på mig, jag älskade dom.

Ohh vilka tider! Jag såg ett par andra foton med vänner och familj. Ärligt, jag är en av dom som gillar att leva i nuet och verkligen leva och uppskatta det jag har. Men när jag tittade igenom gamla tider så fick jag en längtan tillbaka. Tillbaka till min barndom, till mina småsyskon, jobbiga jävlar! Tillbaka till min hund, min familj, till pulkabacken, plysch soffan, DN, hulibompa och det enkla lugna ganska fattiga, till min barndom. Min gunga, min skolgård, mitt hopprep och mina kompisar.

Bilden ger mig nostalgiska tankar. Undrar vad Nayomi kommer längta efter om 25 år?

2012, en kall juni dag i Stockholm city. Middag på Vapiano med mamma, pappa och farmor 😉

Ha en trevlig kväll allihopa!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *