Semester :)

Wohoooo, snart checkar jag ut 🙂 Liiiite mera jobb sen ska jag ner på stan och shoppa det sista….

Växlade pengar och köpte en till bikini i går så bara lite småskit som ett par fula ballerina, sorry… hatar verkligen ballerina, tycker det är de fulaste som finns men måste köpa ett par. Tänkte köpa ett par billiga som man kan slänga när jag åker därifrån.

Sen ska det tvättas, packas, färga ögonfransar och ögonbryn, städa och handla lite till kattvakten 🙂

I morgon tidigt ut till Jakan och lämna min packning, tillbaka till stan, möta upp personal, sen ska jag köra en svensexa och en möhippa i Pole 🙂 Sen tåget till Jakan där jag ska sova kvar då vi ska upp 4 på söndag morgon 🙂 Blir myskväll i morgon med take away och osk och kex…. & VIN!!

 

Slänger in lite sukt bilder på vår pool samt hotellets strand 😉

 

 

LÄNGTAR så mycket nu…..

 

Kram,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *