Snyter ut min hjärna snart…

Vilken helvetesvecka jag haft, frustrerande och jag får stress i kroppen 🙁

Vaknade måndag morgon 04:50 och kom inte upp i sängen, totalt deckand! Buda hem datorn från jobbet då jag har så in i hel***e mycket. I soffan under filten med datorn i knät fick bli min arbetsplats. Tisdag var det Malmö och det gick lixom inte att ställa in, i med alvedon, ipren, ibumetin och allt man kan hitta, nässpray osv…

Tisdagen gick smärtfritt, gjorde så satans ont att flyga bara när man är täppt… jag tryckutjämna så mycket att grannen skratta åt mig. Helt röd i ansiktet och jag fick det inte att funka 🙁

Onsdag lika skitdålig men upp och iväg till jobbet, denna dag var mindre rolig! Huvudet dunka, näsan rann… Onsdag kväll var jag bjuden över till en kompis på middag men fick tyvärr ställa in 🙁

Torsdag leeeedig, som smör för själen…. soffläge HELA dagen!! På kvällen hade jag egentligen Pole träning men icke.. jag åkte dock dit, satt och titta på. VARFÖR? jo så här är det… den 23 maj har vi en uppvisning och jag är inte helt hundra på koreografin samt att vi har en improvisationsbit… SÅ jag tänkte att jag sitter med och kollar så ser jag koreografin, hör musiken osv…

I går, fredag jobbade jag hemma… klockan ringde 8 och fem över satt jag i soffan men datorn i knät och latten i handen. Fick så sjukt mycket gjort i går… kändes gött i hjärtat 🙂 Sov hela eftermiddagen och i går kväll kände jag mig för första gången helt okej 🙂 Tro fan det när man vilat så mycket jag gjort…. har sett så många filmer att jag skulle kunna bli resencent… behöver ni tips så är det bara att höra av er 🙂

Hoppade ändå över bion med Yaz och Amad, Avengers…. hade ju såklart velat se den och jag som plöjde ettan i går Captain America bara för att… den var okej.

I dag vaknade jag och mår bättre, näsan är fucked up fortfarande och jag tror jag snyter ut min hjärna snart 🙁 Tänkte ta mig ut på en kort promenad då jag måste handla lite inför resan till Egypten nästa söndag. I eftermiddag ville några tjejer mötas upp på strandbryggan för ett glas i solen….. JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL…. inte dricka då såklart men vore så nice att ha gjort något kul denna långhelg 🙁 Får se hur jag mår efter prommisen.

I morgon kl 11 SKA JAG TRÄNA!!! finns inget som stoppar mig.. genrep inför uppvisningen… 1 timme har vi att sätta allt och jag har inte ens tänkt över min improvisations bit. De andra hann öva i torsdags när jag satt och titta på…. gggaaaaaahhhhhh STRESS! Gillar inte att visa upp något jag inte är förberädd på 🙁

BTW….. googla inte snor och sen bilder… fy fan säger jag bara….

Kram,

Marie


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *