Hoppas du dör långsamt!!!

Eller ruttnar i fängelset, eller blir misshandlad, eller lemlästad, eller får ditt straff så som du förtjänar den din dumma jävla idiot! Jag finner inga ord för dig som är mänskliga eller beskrivande, än alla mina hatord och hemska tankar om hur jag skulle döda dig om du var framför mig! Din dumma jävla skit till människa!!! Jag hoppas allt ont till dig och alla andra i denna värld som misshandlar eller dödar barn. Oskyldiga stackars barn. Mirakel. Framtiden. Ett liv som ska skyddas, matas och fyllas med kärlek!

Jag ber för er barn där ute som saknar en mors eller en fars sanna kärlek! Jag ber för er barn som vållas till döden av ett krig som inte ni valt. Jag ber för er barn om en tryggare värld och jag ber för att ni ska känna kärlek och den värme jag kunnat ge er som inte får det. Jag ber för att jag tror att Gud hör min bön till er och kan värma er med mina tankar en liten stund. Jag älskar er alla, om jag bara kunde visa er det, ta hand om er och krama om er.

Precis som jag kramar om min dotter nu…

Sov gott alla barn. Jag finns här och tänker på er. Hela tiden!

Jag tror att många andra också gör det. Tack vare allt media runt om oss idag kan vi vara medvetna om omvärlden och agera som vi vill agera. För och emot. Vi väljer om vi ska bry oss eller ej. Jag låter inte bruset hindra mig från att se och känna. När något gör ont i mitt hjärta så agerar jag därefter. Jag väljer att inte blunda för skiten och gör det jag kan göra. Du som läst ända hit har inte heller blundat. Du har valt att läsa, kanske blir du påverkad, kanske inte. Jag hoppas att du förstår att bara genom att du kan läsa detta inlägg, har du tillgång till en värld på nätet som ger dig allt du behöver veta. Nu ska du bara ta ett beslut om du även ska bry dig, och hur du ska agera. Skänk din timlön till barnen i krigets öga, Syrien. Eller bli fadder. Eller gör vadsomhelst där du ger av det du har. För du, jag, och nästan alla som läst detta, vi har så det räcker och blir över, och kan ge lite av det vi har till dem som inget har!

/Mamma Yasmina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *