Vem vann med 400gram ifrån?!?!

Imorse ställde jag mig på vågen som visar 400gram för mycket, men vi hade kommit överens om att 500gram plus ses som vinst 🙂

Whoop whoop! Min extrema diet från i onsdags har gett bra slutresultat. Jag låg 3 kilo ifrån och Anna1,9 ifrån!
2 kokta ägg till middag och en överdos av vätskedrivande igår gjorde att jag tappade 1,1 kilo under natten!
ALLT var tillåtet! Nu ska jag bara hålla detta!

Nu ska även Anna i mål och det ska firas när vi ses med buller och bång! Och även ett värdigt besök på Sturebadet står på listan 😀

Förra året skakade vi hand på försten till minus 10 kilo! (bilden)
Resan dit har varit guppig och absolut en av våra tuffaste utmaningar! Nu pratar jag för oss 2 men tror Anna håller med om att de varit tufft, jobbigt med publiceringen, frustrerande minst sagt och även skit kul på vägen!

Alla har ju inte förstått varför i h-vete vi tävlar om att gå ner i vikt?! Jaha, well…det är väl ett bra sätt att komma igång 😉

Tack alla som stöttat mig på vägen! Jag är inte helt klar ännu, men jag har tack vare denna cat-fight till tävling lyckats komma långt och bibehållit motivationen!

Till er som vill tappa i vikt och komma i form: Ändra livsstilen med mat och motion, tänk inte kortsiktigt för det ger inte resultat som är varaktiga. Gör träningen och rätta kosten till en rutin och skit i alla motgångar, det hör till 😉

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *