Bitter morsan

Först och främst vill jag tacka min man för det fina blommorna, tack baby! Kul att komma hem till, jag blir lugn i sinnet av att läsa ditt fina kort och det värmer i hjärtat…

Jag hoppas resan går bra och att Vancouver har massor med pudersnö till dig! Njut av lediga tiden och av sällskapet!

Jag skulle gått till Grand C på aw med en massa trevliga människor ikväll och god vin!

Men…efter ett möte med styrelsen och en kväll med Nayomi, a.k.a ”Duracell Baby” så sitter jag nu och kollar på Ice Age 3.

Om Vancouver blir långtråkigt eller om afterworken på GC blir segt så ring mig för att:
Jag kan uppdatera er om vad som händer efter att lilla ekorren åkt igenom isen och hamnat hos nerfrysta dinosaurier som vaknar till liv efter biljoner år då en av Mammutarna råkar trampa en dino-råtta på tårna som skriker så högt att hela nedfrysta terro-saurus-dalen blir väckt och det börjar regna ollon från himlen!

Spännande!

/Bitter Morsan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *