WTF är det för fel på mig? Hahaha

Uppe tidigare än tuppen i morse, hantverkarna var på gång för att fixa badrummet. Jag drog till gymmet och ställde mig på löpbandet i 40 min…. Skönt som tusan att komma igång men morgonträning är inte min grej riktigt. Magen kurrade och jag hade noll energi 🙁

Jobbet flöt på, arg som ett bi på någon som gjorde min energi låg… jobbigt när man är irriterad på någon som man måste möta nästan varje dag…

Kom hem från jobbet lite stressad inför Yogan jag var bokad på men kommer hem till ett BOMBNEDSLAG…. va fan??? varför kan inte hantverkare städa efter sig? Det var ju bara att börja skura, skrubba golv osv…. gaaahhhh trist som tusan 🙁

Finns någon jag tycker om lite grann… gjorde bort mig totalt i dag 🙁 hahaha som vanligt 😉 Aja…. får se hur det artar sig…

 

I dag lagade jag LCLF mat (lowcarb, low fat) hehe… köttbullar med soltorkade tomater, avokado och sparris 🙂

Nu ska jag dra täcket över huvudet och önska att denna dag stryks från kalendern…

hejdå,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *