Halsont :(

Vaknde med halsont i morse 🙁 kände redan i går eftermiddag efter jag tränat att det var något på gång… 🙁 Sååå trist, för frisk för att vara hemma från jobbet men för sjuk för att träna 🙁 Bajs!!!

Helgen har gått i lugnets tecken, fredag på soffan hemma och i lördags var jag hos Magda, vi tog en prommis, lagade massa god mat 3-rätters och bara snacka skit 🙂 Lika mys som vanligt…

I går vart det 2 timmars Pole Dance, underbart att bara träna och känna hur mycket starkare, rörligare och bättre man blir. Det är verkligen ett kvitto på sin träning… på ett bättre och enklare sätt än när man går till gymmet!

Kvällen tillbringades på en soffa, i underbart sällskap, i en annan lägenhet 😉 mer säger jag inte…. 😉

Denna vecka är kaos… som vanligt. På onsdag drar dom ev igång med mitt badrum, gaaaahhh… torsdag är det pole sen AW med härliga Roberts gäng igen… fredag sticker jag till Borlänge i jobb till lördag. Tar med mig Jessica, blir en myskväll med god middag då hon fyller år sen jobb…. Lördagen avslutas med hotellfrukost och lite shopping i metropolen Kupolen 🙂

 

Säger krya på dig till mig själv och önskar er en fin dag 🙂

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *