Jag kan healing!

Efter kursen i healing enligt Reiki förstår jag nu att detta inte handlar om häxkonst eller hokus pokus. Det handlar om att vilja vara kanalen mellan energin och människan som tar emot den för att stärka kroppens egna förmåga att läka sig själv.

Eftersom våra kroppar ständigt förnyar sig själv med nya celler, starkare immun, fler blodkroppar etc så betyder det att kroppen vet hur man den ska läka och bli starkare.
Men det som motverkar vår egen läkningsprocess är allt vi utsätts för idag som blockerar kroppen från att läka och förnya: stress, alkohol, droger och ohälsa i olika former. Vi proppar i oss medicin när vi blir sjuka och stressar istället för att leva i nuet och LYSSNA på kroppen!
Inget nytt, men poängen med healing är att hjälpa kroppen att minnas och bli mottaglig för att hjälpa sig själv utan medicinering.

Healing botar inga sjukdomar, men den hjälper kroppen att bota det som kroppen är kapabel till.
Det finns många solskens historier om healing och mirakel sker hela tiden.
Vad man tror på är en sak, men vad man väljer att lära sig är en annan. Och när man vill så kan man, alla kan lära sig att heala och ju mer man praktiserar desto bättre blir man.

En sak är sant: man blir lycklig av att hjälpa andra!

Ha en trevlig kväll, jag ska träna på lite Reiki nu 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *