Rättegången mot Breivik!

Har under gårdagen och i dag försökt att hänga med i rättegången mot Breivik, lite svårt när man sitter på jobbet men kan inte hålla mig från att gå in och läsa Aftonbladet och lyssna live på det…

Jag blir så arg… vissa hävdar då att han borde få DÖDSSTRAFF??? WTF??? ska han komma undan så lätt?

Psykstörd var han inte visar utredningen vilket jag såg som positivt… jag menar att de som är psyksjuka har ju en ”förklaring” till sitt handlande, att de just är sjuka och inte kan se vilka konsekvenser det får…. då blir straffet behandling i ett vist antal år sen är de fria igen…. Men tänk då på alla de stackars familjer som drabbats av hans attentat, som förlorat någon de älskat över allt annat. Inte är de ”fria” efter ett par år utan sörjer resten av livet…. ORÄTTVIST!

Nää tacka vet jag livstids fängelse, isolering, minimi mat och städa toaletter resten av hans liv… kastrera den jä**ln när vi ändå är igång!!!!!

 

 

 

Usch… mår illa bara jag ser honom….

Så nu fick jag säga mitt och kommer uppröra en och annan men det tar jag… detta är min blogg så jag säger precis vad jag tycker….

 

Tack för mig,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *