Hon pekar på VS och säger ”mamma!”

Hur gulligt är det inte att bli liknad vid en supermodell av min dotter! VS gick på tv och så hör jag hur hon plötsligt säger högt ”mamma! mamma!” och pekar på en av modellerna 🙂 det var en Kodak moment och en perfekt avslutning på denna dag!

Tack min prinsessa för komplimangen!

Efter att jag hämtat henne på dagis gick vi på HM för att köpa mockasiner till henne. Innan jag hunnit orientera mig till barnavdelningen så pekar hon på prinsessklänningen och säger ”noomis vill haaa den, vill haaa den mamma noomis”!

Okej det har redan börjat: valet av stil och viljan av stål. Bara att köpa! Nöjd blev hon och får bära den snart 🙂

Well äntligen fredag! Vad gör ni denna fredag? Vi tvättar och dricker rödvin till Lets Dance haha! Imorgon blir det hitta nya tapeter och nya köksmöbler. Sen kommer jag åka till päronen, äta cous cous och mysa i pyjamas! Amad ska på UFC och kolla på när vuxna män klår skiten ur varandra. Och det betalar man för! Galet 😉

Nu tillbaka till vinet och vattenpipan!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *