Glad Påsk!

Sov länge idag, tror både min kropp och knopp behövde det 🙂 I går var det ätardag så idag är det tillbaka till bra mat. Sitter just nu med min kvarg med färska jordgubbar och hallon till frukost… INGEN kan ju säga att det är jätte gott?
Helt okej men jag hade ju hellre ätit en färsk fralla med massa smör och ost på 🙂

I går efter påskförrätten hamnade vi alla i soffan och kollade/sov till Happy feet 2. Middagen som mange lagade bestod av entrecoté men rödvinssås… HERREJÄ**LAR vad god såsen var…. stor sallad och färsk sparris 🙂


Till Efterrätt vart det en kladdig kladdkaka med hallonspegel och vaniljglass 🙂 Mycket gott…

 

Lite buzz och skitsnack senare oc klockan hade blivit alldeles för mycket. Jag och Mange tog sällsis hem då vi bor åt samma håll, riiiiktigt skönt att ta en prommenad efter denna gigantiska måltid.

I dag skiner solen för fullt men satan vad kyligt det är 🙁 Jag ska tvätta och fixa en annan sak som jag inte kan berätta sen får vi se vad kvällen bjussar på…. Men det är iaf VILODAG!

Happy easter 🙂

Marie

Ps… letar fortfarande efter mitt påskägg… men tror jag letar förgäves 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *