Sex and the city maraton :)

Kurs hela dagen på sthlm stadsmisson, i morgon är sista dagen och sen är jag klar 🙂 Kan inte fatta att jag då får komma ut på uppdrag 🙂 Har en liten vilja vart jag vill vara men får se om det finns det behovet där och om jag är rätt person!

Har varit helt fantastiska männsikor som pratat i dag, vi var på Klaragården som ligger vid centralen, ett hem för kvinnor i missbruk, hemlöshet eller på ett eller annat sätt hamnat utanför samhället. Där fick vi veta allt om hur den verksamheten drivs. Sen kom en annan och berättade om Unga station som är för barn och ungdomar samt unga föräldrar. Denna verksamhet ligger på söder och där var vi första dagen förra kurstillfället.

Efter lunch pratade vi om psykoterapi och människor som behöver psykisk vård, detta är super intressant och det ledde till massa diskussioner. Hur man hanterar kriser och de olika faserna man är i samband med en kris, chock, reaktion, berarbetning och uppbyggnaden….Sista passet var om gränssättning, var min gräns som volontär går och vad är gräns och vart går MIN gräns? Självklart något man kan diskutera i timmar…

Är så otroligt glad att jag anmälde mig till detta och att jag hamnade i en sån härlig grupp som vi är, vilka fantastiska människor det finns där ute och jag är stolt att jag fått lära känna dessa som jag antagligen aldrig hade träffat förut.

I kväll blir det lugnt… tänkte ha Sex and the city maraton med mig själv och en skål popcorn. Har inte bestämt mig och jag ska plöja boxen eller filmerna….. humm…. får blir Sushi till middag oxå…

Glöm nu inte ställa fram klockan i natt…

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *