Känner mig som en Robot…

God morgon!

 

Tror närmare bestämt att vi fått några beundrarRINNOR… ja alltså inte beundrare till mig eller Yaz, utan bruttor som beundrar våra fina manliga vänner 😉 Hehe…. kul iaf att du/ni läser vår blogg, även om det är för att se vad hetingarna gör 😉

Känner mig lite som en robot just nu… upp på morgonen, till jobb, träna, hem och sen dö och sova vid 21-22 tiden, sover 10 timmar och är som en Zombi 🙁 Tror mycket att detta beror på att när jag väl är vaken går hjärnan på högvarv med renovering och skit.. all den tid det tar att ringa och mejla med styrelsen, fastighetsskötaren och försäkringsbolaget… tar all min energi 🙁

 

Men i går var jag iaf ute och åt med en vän, vi var på Paus som ligger på Rörstrandsgatan, super god mat och servicen var helt okej 🙂 Kan jag rekommendera! Glömde tyvärr att ta kort 🙁

 

I dag blir det massage på lunch, min rygg behöver det mer än någonsin, det brinner i vänster sida och det är muskelgärt så jag börjar med massage så får vi se om jag måste vidare till kiropraktor eller naprapat. I kväll börjar nya kursen i Pole, nivå 5… den högsta där man tränar i sitt egna tempo. Det är nu de tyngre trixen kommer in. Slänger in lite bilder på vad jag ska lära mig härnäst och lovar att slänga upp bilder på mig när jag klarar dom 🙂

handspring

 

 handspring

 shouldermount (denna klarar jag fast inte att hålla sådär länge och snyggt)

 aysha

 

 

Har längtat till i morgon hela veckan, berättar med om det i morgon….

 

Stor kram,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *