Hur gullig får man vara!

Jag är hemma för Nayomi är sjuk och har feber. Trist men inte ofta hon är sjuk! Hon bara ligger och kramar sin flaska hela tiden. Anna som tar hand om Barry kom förbi och hade köpt present till Nayomi, hur gulligt är inte det!!!

Förutom att hon tar hand om våran vovve så är hon så omtänksam för Nayomi. Underbara människa 🙂

Ikväll blir det chill på soffan till en film kanske. Imorgon kör vi shopping race på Bauhaus för nytt golv och jaga tapeter på Alviks måleri. Ska mysa till en god pasta efter shoppingen hos mina päron. Sen är kvällen oplanerad än så länge!

Någon som har tips!? Vi orkar inte köra middag denna helg, så det får bli ngn aktivitet ute. Eller middag hos ngn 😉

Well vi får se!

Hoppas ni alla får en trevlig helg!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *