Fina ting :)

Det är underbart att ha färska blommor hemma, en sak som jag är alldeles för lat med! Tulpanerna fick vi i lördags från fam Sagi och det är så vackra att titta på! Mer av sånt Yaz! Jag måste bli bättre på att blomma upp lägenheten 🙂

Amad hade shoppat lite till Barry igår! Nu har han fått ett helt kit med rastnings tillbehör. Det viktigaste var selen som kommer ge honom lite mer andrum på promenaderna. I vårens färg också, silver! Så fint!

Igår körde jag PT och märker hur det sakta börjar synas lite kontraster i musklerna! Det börjar ge sig nu, äntligen börjar jag se resultat från styrketräningen!!! Känner mig i övrigt stark, har inte vägt mig men det känns tunnare runt midjan och låren.
En liten fettreducering på detta skulle göra susen 😉

Nu ska jag jobba och längta till ikväll. Vi ska nämligen hämta våra nya möbler som vi spontanshoppade i söndags! Två bord och en sido bord/skåp.

Tar bilder sen 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *