Jag förstår inte…

Jag har sagt det förr och säger det igen… jag förstår inte varför killar (ja nu geniraliserar jag) är så fantasilösa… Man märker att dom så gärna vill träffa en och när man väl går med på det och frågar:

– Har du någon ide vad vi ska göra?

Ja då får man samma gamla svar…. kanske titta på en film? MEN HALLÅ????? nej jag vill inte titta på film med dig, nej jag vill inte sitta hemma i soffan och hålla handen… inte ÄN!! Det gör man tillräckligt när man lärt känna varann… Hitta på en aktivitet, en aktiv grej som gör att man måste prata…. SÅ lär man känna varann…

Lite mera fantasi måste ni ha? Och missförstå mig inte, det handlar inte om att bjuda ut en på massa dyra middagar, hyra slottet osv… jag betalar mer än gärna för mig själv. Och dessutom så kan man göra saker som inte kostar pengar!

Uppvakta en, överrös en med tid och omtanke…. det betyder massor mera än en present och den tiden du lägger på att ta dig tid att skicka det där lilla gulliga smset ger dig större chans att få ligga än om vi kollar på en film hemma…

 

Tack för mig!

Marie

 

BTW…. Har min partner in crime YASMINA tagit semester från vår blogg utan att ha fått semestern beviljad???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *