Min kropp skriker….

Träningsvärken jag har idag är INTE kul… Pole två dagar i rad sätter verkligen sin prägel i kroppen i form av massor med blåmärken och träningsvärk. Men jag struntar fullkomligt i det och tar ett lunch pass i dag igen 🙂

I kväll blir det även Yoga i 40 grader…

 

Asså måste berätta en sak… i går när jag kom till kliniken jag skulle till så kände jag när jag klev in att något inte stämde. Ägaren såg så sliten och helt förstörd ut, ingen receptionist, helt nedsläckt osv…. Och mycket riktigt, min magkänsla stämde. Hon berättade det ena efter de andra att dom varit utsatta för hot, media och folk som ska sätta dit dom… Jag vände på klacken och gick!!!

Vill INTE riskera något när det handlar om sådana grejer… så nu ska jag på jakt efter en ny klinik som jag ska gå till… vill helst ha rekommendationer från andra som varit där så har ni läsare någon… bring it on 🙂

 

Ha en fin torsdag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *