Rädd för poliser :(

I går skulle jag ha köpt en trisslott…. åkte hem från sälen och ni som känner mig vet att jag inte kör lagligt… mötte 9 polisbilar i motsatt färdriktning, det visade sig vara något skottdrama och alla poliser i Dalarna blev ditkallade.. Sen gled jag förbi en fartkontroll där de stod med laser… Mitt hjärta pumpade av allt adrenalin då jag seriöst trodde jag skulle åka fast… men icke 🙂

En liten stund senare ser jag i backspegeln en bil som kör ikapp mig och jag säger till min kollega, det är en civilare bakom mig…. och mycket riktigt… Dom låg inte bakom mig så länge utan tack och lov svängde av ganska snabbt efter.

 

Gaaaahhhhhh….. vad är det som gör att man är så rädd för farbror blå? jag får samma hjärtklappning varje gång trots att jag vet att jag inte gjort fel. Varför blir jag så nervig varje gång jag blir stannad för att blåsa och körkortkontroll även fast jag vet att jag inte druckit en droppe och att körkortet ligger i plånboken? Är ni likadana??

Gårdagskvällen spenderades i Pole studion och sen hemma på soffan med en glassbunke och tvn 🙂 Så skönt varje gång man kommer hem då man varit ute och rest!!

 

Snart ska jag sticka till kliniken och spruta lite… minns ni att jag gjorde detta för snart ett år sen? Nu är det dax att fylla på… Nervös som vanligt då jag är galet spruträdd 🙁

 

 

 

I kväll är det tillbaka till Pole studion, ska köra en extra klass då jag missade min vanliga förra veckan när jag var hemma i magsjuka 🙂 Sen blir det en faktiskt även en lunchklass i morgon och hot yoga i morgon kväll!

Inne i ett flow som är skönt och jag hoppas det kommer vara så här jämt 🙂 🙂

 

Helgen kommer bli lugn då jag fredag kväll samt lördag dag ska på kurs… JAPP… Sthlms stadsmission… jag blev antagen 🙂 Känns underbart att kunna hjälpa till…

 

Söndagen blir ner till päronen i Nynäs tror jag, min fina mamma fyller år 🙂

 

Önskar er en fin dag… bara 50 min kvar… *nervös*

 

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *