En bättre helg på ingång :)

För mig är det fredag i dag…. wohooo… så skönt att vara ledig i morgon 🙂 Men jobbar ju söndag i stället, då sticker jag nämligen upp till sälen igen, sätter igång min personal som nu i 5 veckor ska vara där uppe 🙂 Tillbaks redan på tisdag, kan INTE missa min Pole 😉 hehe… nörd man har blivit!! En stolt nörd 😉

Körde inte Pole i tisdags då jag var magsjuk 🙁 Men i dag på lunch ska jag köra och är som ett barn på julafton 🙂 För er som INTE provat: GÖRT!!! Med risk att bli fast 😉

Just de…. om det är så att ni ska ha möhippa eller svensexa kan jag absolut rekommendera detta som en aktivitet, as kul och vill ni ha mig som instruktör så går det bra då jag kan hyra vår studio 🙂 Säg till bara!!

 

I går var jag på tjejmiddag med fågelbruttorna, hemma hos Jullan… super god mat, som vanligt!! Nästa gång är vi hemma hos mig 🙂

I dag ska jag ner till nynäs och mysa med fina Nettan 🙂 Jag ska ge henne energi och ta energi av henne…. underbart med vänner man både kan ge och ta ifrån!!

 

Har en bättre helg på ingång oxå… i morgon som sagt L E D I G…. ska fixa naglarna sen SHOPPA lite tänkte jag 🙂

Kvällen blir träning för Amad, combat sen direkt efter hem till fam Osman för middag och vin… OCH…. håll i er…. vår blogg ska bli klar 🙂

Lördag är det träning och tjejmiddag på schemat 🙂 Söndag= Sälen

 

 

Har bokat sommarsemester oxå 🙂 FYRA HELA VECKOR!!!! så underbart….. varav 12 dagar hos mamma och pappa i Spanien. Åker direkt när jag går på semester 🙂 Men tänkte att om det blir en skit sommar så åker jag kanske ner sista veckan oxå, om det finns flygbiljetter…  Har Egypten i maj oxå och sen pratas det om Barcelona oxå 😉

 

Sjukt oklart inlägg……

 

hejdå,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *