En vanlig vardag

Kul att över 500 pers läser inlägg om mitt och Maries liv, vardag som fest! Jätte kul att det är kunna blogga om en helt vanlig vardag 🙂

Well, jag är vanlig, jätte vanlig, ibland för vanlig för mitt eget bästa 😉

I lördags vart det en grym buffé på Pong med gänget* och efter att vi käkat klart gick vi hem, resten drog på bio. Jag ville hänga hemma i pyjamas och sniffa på min dotter! Vi kollade på en riktigt bra film: The Devils Double! Sjukt bra faktiskt!
Jag hoppas han i huvudrollen vinner en Oscar för hans insats! Se den!
Igår såg vi filmen Hugo, helt ok, annorlunda story.

Idag står träning på schemat och läsa bok 🙂 Köpte pocketboken på bilden och började igår. Sist jag läste en bok var flera år sen! Men jag läser en sida, sen måste jag typ omläsa samma sida för att komma ihåg vad jag precis läst! Jätte skumt, tar lång tid att läsa!

Jusst d! Miraklet, det är blomman med den rosa fågeln på! Jätte fin eller hur! Var tvungen att köpa med den från Göteborg!

Det är en fin stad, men Stockholm är finare….och nu när solen hittat hit så får man ju lyckorus!

Hoppas ni alla får en bra start på veckan 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *