Spontan shopping och Gala ;)

Nu på förmiddagen skulle jag ner på stan för att lämna in en av eventkamrorna på service, SJÄLVKLART hade media markt just i dag inventering… så fick snällt gå därifrån…
 
Lite halft missnöjd sprang jag in på NK och spontan shoppa en ny…. vadå??
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Precis…. EN KLOCKA 🙂 är sjukt nöjd då jag gått och suktat lite efter denna 🙂 Så nu slog jag till…. En ganska enkel i silver, rätt stor med lite bling bling… syns inte på bilden med de små plupparna som är själva siffran är en bling bling diamant (äkta såklart 😉

En stilren klocka som passar till det mesta… och tom GALA…. javisst… i morgon smäller det 🙂 Jag och Yaz är VIP inbjudna på Finest blog awards…. tyvärr inte nominerade i något men det ska bli kul ändå 🙂

 

Vi lovar att ha mobilbatterierna laddade till tusen och både fotta och blogga om vad som händer, vilka kändisar som är fullast, dräggigast osv… så håll er uppdaterade i morgon kväll få då tusan är det glitter och glamour…

 

I kväll 2½ timme Pole, sen kanske man får hemligt besök 🙂

 

Kram

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *