MADONNA!!! + lite annat….

Whoop whoop we are going to Madonna, OMG det blir najs! Bokade biljetter idag och fick helt ok platser. Fan höll på i timmar, först igår förköp via livenation som tog SLUT och idag via Ticknet. Till slut efter 1 timmes tryck på refresch knappen så fanns det 4 gyllene platser, nånstans på Ullevi, för 4 coola tjejer som ska dra och göra Göteborg osäkert den 4 juli 😀 Flyg bokat, hotell bokat. Förra gången hon var här köpte vi biljetter på The golden Cirkle, mitt i arenan, framför scenen. det var sjukt bra, nackdelen va att man stod i timmar plus att det började regna. Men Madonna är min favorit i Yaz top 5!

 Kolla hennes armar OMG!!!

Förutom Madonna då så har jag och Anna som tävlar om -10kilo sagt nu att vi tar en brejk från vågen. Detta för att det är frustrerande att vecka per vecka tänka på vikten. Tror det ger oss bättre förutsättningar att lyckas snabbare. Så nästa invägning kommer ske den 30 mars! Då har vi större resultat åxå! Har tänkt på det nu ett tag och ju mer man vill ngt desto svårare känns det. Det är som när man drar på semester och äter allt skit, sen kommer man hem och vågen visar MINUS! Det är för att man slappnat av och kroppen ger inte ut sina negativa hormoner = minskar i vikt!  Skumt men sant?

Ikväll blir det middag med fam Backman, busungen Nico och bloggarfarsan som är nominerad i Finest Blogg Awards! Det blir en 2,5 -rätters middag med goda viner. Imorgon kommer Amads syster med familj till oss, då blir det åxå en fin middag 🙂 Och på söndag skulle min familj laga den Tunisiska rätten ”Cous Cous” som vi kanske åker och smakar på. Sen är det måndag igen, haha, sjuuukt va!

Hörni, hopps ni få en trevlig helg allihopa!

Kram

Yaz

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *