Födelsedagsmiddag för Magda :)

 

Hoppas ni alla hade en awesome alla <3 dag 🙂 Min firades med massa träning, korv och pommes till middag i min ensamhet och en grym film! Hehe… ett och annat fint sms damp ner i telefon och en och annat mejl kom med komplimanger 🙂

 

I dag blir det födelsedagsmiddag för fina Magda, min mamma och pappa kommer oxå dit och Magdas mamma och pappa… ska bli mys 🙂 Jag har köpt en liten sak till henne, absolut inget kul och ganska fantasilöst men jag vet att hon kommer gilla det 🙂 Jag känner henne allt för bra för att veta!

 

Kolla vilken pudding, ser inte ut att var en dag över 30 🙂

STORT grattis på din dag (som egentligen var i går)

 

I morgon sticker jag till Gotland med flyget 9:30… vi har kick off med jobbet i två dagar, ska bli både kul och jobbigt 😉 Vet hur våra kick offer, fester, middagar osv brukar bli…. man är inte alltid jätte pigg dagen efter… och på fredag kväll när vi kommer hem är det vidare direkt på teater då min ûbersnygga, glamorösa och otroligt duktiga kompis Sofie spelar i den 🙂 Jag ska gå med fågeltjejerna och innan blir det middag 🙂

 

Älska mera,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *