Skridskor i kungsan :)

 
Har inte kommit in på bloggen på hela morgonen för att skriva klart detta inlägg men nu så 🙂
 
Skickade bilden via mobilen och tänkte sen gå in och skriva men då var det stop på hela finest.se sidag *grrrrrr*
I går var jag efter jobbet och åkte skridskor i kungsan, detta har jag inte gjort sen jag gick i skolan för 12-14 år sen, och herreguuuuud vad kul det var 🙂 Måste göras om snart!! Det var svårt, halt såklart och jag vågde inte åka så snabbt även om jag kunde… liten fegis 😉
 
 
 

 

Efteråt blev det först en fika sen prommenad och senare middag med ett glas vin med en vän:) Mycket trevligt!

 

I dag är det 2½ timmes träning, en och en kvart fitness träning på Pole sen en timme och en kvart stretch 🙂 I morgon bitti kl 7 har jag bokat in mig på Yoga i 40 grader igen 🙂 Sååååå skönt och jobbigt!

 

Ha nu alla en fin alla <3 dag 🙂

 

kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *