Nervös :S

Halloj!

 

I dag ska jag göra två saker jag inte gjort på vääääääldigt länge… det ena är det kanske 7 månader sen… inte allt för länge sen kanske, men det andra har jag inte gjort på 12-14 år 🙂 Sjukt nervig är jag, men förväntansfull 🙂

Vad det är behåller jag för mig själv ett tag 😉 Plus att det innefattar en till människa och det är en överraskning!

 

Kom hem från Sälen i går, galen helg… shit vad kul jag haft. Fredagen var höjdpunkten!! Kom hem vid 14 tiden i går och var helt deckad, låg på soffan mellan 14-18 sen blev jag piggelin igen 🙂 Men bestämde mig att bara vila hemma och mysa med min sambo.

 

Kanske slänger in ett blogginlägg i kväll, men håll tummarna för mig vid 17 tiden 😉

 

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *