Behöver en face lift!

Känner mig trött och hängig, men inte sjuk och det är tur det! Jag behöver en face lift akut, har fått 3 finnar och igår såg jag en rynka komma fram. En återfuktande, vårdande och rengörande ansikstbehandling vore på sin plats!

  ooooohhhhh nice!

Igår vart det soffan och somnade till Topmodell, vilket skitprogram…trodde dock att 9.5 timmes sömn skulle räcka som energi men icke….

Idag blir det soffan dag 2, kanske en ansiktsbehandling för jag behöver det. Lite avslappning och någon som tar hand om mitt yttre, jag skulle verkligen behöva det IDAG! Har kollat lite på Gilda skolan, det ligger så när hem och är billigt men grymt bra behandlingar. Få se vad jag kan trolla fram för mig själv idag 🙂

Imorgon blir det träning, fredag vila, lördag träning och söndag beror på dagsformen.

Hoppas ni andra mår bra och har det bra!

Kram

Yaz

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *