Sköna söndag :)

Asså…. måste bara först och främst säga OH MY GOOD!!!! Har på mammor och minimodeller nu när jag försöker blogga men stannar upp flera gånger…. ÄR DETTA PÅ RIKTIGT?? Stackars barn…. vad man än tycker så är det föräldrarna som bär ansvar när barnen är så små som de är…

Aja… jag ska försöka släppa det och koncentrera mig på detta 🙂

Har tagit en lååååång prommis i dag med en mysig vän i luren, alltid mycket roligare att gå när man har någon att prata med 🙂

Sen lämnade jag igen hyrbilen efter att jag stor handlat, passade på nu när jag hade bilen. Min bil kommer hem om 2 veckor… LÄNGTAR!!

Lagat ca 25 matlådor 🙂 Kan absolut rekommendera appen LCHF, dom har så goda matrecept och precis vad jag får äta! Detta har jag lagat i dag:

Köttfärsås med Zuccinipasta

Kycklingwok med champinjoner, paprika och hemmagjord jordnötssås (Den blir himla god)

Kyckling i permesansås med grönsaker

Fisk och Skaldjursgryta i Saffran

Fläskfile med chilisås och champinjoner och till det blomkålsris

Flygande Jacob (värsta 80 tals maten) men i LCHF form så det var smaskigt

Så skönt att nu behöver jag inte tänka på det på kvällarna utan bara ta fram och värma efter jag kommit hem från träningen 🙂

Nu i kväll ska jag äta kokosplättar med färska jorgubbar 🙂 Inte vanliga pankakor utan liiiite annorlunda, low carb, no suger… och dom är helt himmelsk goda. Det blir dom till frukost i morgon oxå, och antaglien hela veckans frukostmeny 🙂

Denna vecka är det förbränning och från nästa vecka kör jag bygga muskler… ligger låååångt före just nu när det gäller vikt och muskler men efter på rörligheten så det måste jag lägga mera tid på. Ska på tisdag efter min Pole klass stanna kvar för klassen efter är Pole Stretch, en timme med bara stretch och rörlighet anpassad efter hur vi tränar 🙂

Saknar en person massor 🙁 Tänker på dig!

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *