Mamma mamma maaaammaa!!!

Oh My little baby…hon är bin och jag honungen, vart jag än vill gå eller göra så kan jag inte det utan henne, då skriker hon hysteriskt…tror jag höll mig i 3 timmar och det slutade med Nayomi i knät och lätta på blåsan. Allt går. Eller?

Inte dagens hemma träning iallafall 🙁 hade laddat med mattan och en träning med 25rep x 4 (5) = 100 av varje: knäböj med hopp, sit ups, armhävningar, utfall och räkna 25 sek i planka. Men så snart jag smög iväg och hann göra 5 knäböj så började hon: mamma! mammaaa! mammaaaa!!!

10 timmars i soffan, datorn i knät och Nayomi över mig! Jobba med en dundersjuk bebis…

Men detta mini bord med stolar köpte vi i helgen! Den får hon leka på när hon tillfrisknat 🙂

Nu står en hel kyckling i ugnen och väntar på att mätta min mage! Mmmm!!! Lite sallad till!!!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *