Photo Shoot and dance competition :)

I går var det dax för min Photo Shoot som jag fick av gänget i 30 års present…. dom motiverade med att jag när jag är 60 ska kunna kolla tillbaka på korten och se att jag faktiskt en gång i tiden var snygg… svårt att tänka så när man inte själv tycker man är speciellt snygg :/ aja… hur som så mött jag upp Yaz halv två på fridhemsplan och sen promenerade vi till stället vi skulle på 🙂

Och NEJ, det är inte ”modell för en dag” jag fick utan en riktig. Jag fick 1,5 timme till styling och 1,5 timme till själva fottandet 🙂

Här nere ser ni mig stegvis hur jag förvandlas från den fula ankungen till en hottie 😉

Tadaaaa…. sminket klart 🙂 Super nöjd, stylisten Sarah var super duktig och var lyhört mot mina önskemål

Efter att hår och smink var klart var det dax för att ta alla bilder 🙂 Vi började med att jag och Yaz tog några tillsammans som ni snart kommer att får se här! Svårt som tusan var det att tillsammans synka och få oss båda nöjda på korten…. Yaz är ju så bildskön man kan bli så hon såg ju ut som en skönhet på alla kort medans jag hade liiiiite svårare :/

Tre olika ombyten hade jag och jag fick se några av korten i kameran och av alla kort som togs, dvs typ 600 så hoppas jag iaf att ett 5 tal är bra…

Det är verkligen inte min grej att stå så där och bli fotograferad, på något sätt måste man vara så självsäker och tycka att man själv är de hetaste för att kunna förmedla det genom kameran. Stackars fotograf som fick jobba med en som tycker det var sådär kul… Hur som så var fotografen GRYM, han gjorde sitt bästa för att få mig bekväm och nöjd.

Fyra timmar senare, trött som fan, huvudvärk och kramp i ”sur” muskeln…. japp ni läste rätt… jag fick inte le på korten utan det var sur min som gällde… Fashon skrek han hela tiden… så kom jag hem och fick i lite stress slämga i mig lite mat, torka av lite smink, byta om och skynda mig hem till Tepp och Johanna. De hade fest som jag var bjuden på och då man inte spottar i glaset var det ju all in som gällde. Marcus Rydberg och hans fina Hanna var uppe från Gbg på besök och Fredrik Sjöberg med Sambo var också med 🙂

 

Tepp, Hanna, Marcus, Jia-Hwa och Fredrik 🙂

Fina flickor, Johanna, Nan och Marie 🙂

Fam Cheng!

Som vanligt hemma hos Tepp och Johanna blev det danstävling…. i final var Jag, Olof och Fredrik… Fredrik vann, jag kom tvåa och Olof trea… Fredrik är den första som någonsin lyckats slå mig i detta. Jag har varit oslagbar i detta gäng!

 

Här hejas det och supportas…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvällen avslutades på Soap som vanligt, en suuuuuper rolig kväll och TACK alla som var med 🙂 Detta gör vi om snart igen…

Nu blir det söndagsmys,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *