CrossFit :)

God morgon!

Hade min fina Jeanette över på middag och sleep over party i går 🙂 Såååå mys så jag inte vet hur jag ska beskriva det 🙂

Jag hade lagat Permesan kyckling, pressad potatis (inte till mig då jag inte äter kolisar) och en stor god sallad till. Den blev helt klart godkänd av Nettan 🙂 Efter tände vi brasa, ljus och kröp upp i soffan. Pratade om allt mellan himmel och jord… Nettan… 2012 är VÅRT år <3 Vi tittade på bilder från vår australien resa vi gjort tillsammans och fick många skrattanfall.. ni vet så det bara strömmar ut tårar… Mi lajki!

Sen kokade vi te, och jag hade köpt lite ost och kex och vi tittade på tv 🙂 Snacka om vardagslyx!! Det gör vi om snart snuttan!!

Jag älskar dig!! <3

 

Känner mig stark, pigg och energisk nu… tror ÄNTLIGEN!! *peppar,peppar* att min förskylning lämnat min kropp och hostan är bortblåst… 🙂

I dag ska jag ge mig på ett ordentligt jäkla Crossfit pass… min kropp ska skrika av smärta efter. Någon av er som inte tränat Crossfit kan jag verkligen rekommendera det.. iaf som komplement till annan träning och för att få variation! Finns många åsikter i mitt gäng om crossfit men jag tycker det är en skön träningsform så jag tänkte köra 2 pass i veckan och de bästa av allt är att det går så snabbt så ett perfekt morgon eller lunchpass. OCH man ser resultat snabbt vilket vi tjejer alltid gnäller om att vi inte gör 🙂

Måste ner på stan bara och handla ett hopprep så jag kan börja och avsluta med 100 dubble unders 🙂 jag är faktiskt gryyyyym på dom 🙂

 

 

Min Pole drar igång om 2 veckor oxå, den 24 jan tror jag att jag har min första klass…. har haft en långt uppehåll nu och det beror inte på min förkylning utan att danssalen ska ljudisoleras så dom har haft stängt :/

Något annat jag ska gå på 1 gång i veckan är bikram yoga som SATS spårvagnshallarna ska ha.. eller det heter inte bikram när dom kör för det får dom inte men det är samma sak. Det är yoga i 40 graders värme och alla de som jag känner som provat säger att det är jätte jobbigt och svin bra…. SATS spårvagnshallarna öppnar den 4 februari och jag kommer hägna på låset!!

 

I morgon är det äntligen fredag… shiiiiit vad jag tycker denna vecka gått långsamt 🙁 Kanske för att det är en hel vecka på länge, man har ju varit ledig så mycket under jul! Jag ska nog träffa Jessica Pessica Puff på kvällen efter jag varit på Amads Combat…. bara mysa, laga mat och eventuellt kanske Bowla.

Lördagen är det träning på dagen, Olofs combat tror jag sen på kvällen ska jag inkassera en av mina alla 30 års presenter jag fick 🙂 Emelie och Lovisa ska bjuda mig på middag och drinkar så 18:45 ska vi ses i Skrapan sky bar och ta en fördrink och sen 19:30 har vi bord på Imperiet. Ska bli super mys då jag inte träffat dom sen jag faktiskt hade min 30-års fest den 15 oktober… fy skäms på oss!!

 

För övrigt mår jag bra, ganska lycklig och känner ett hopp om 2012….

 

Kram,

Marie

 

YASMINA- Vart köper man den där Baby feet grejjen??? jag vill testa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *