Lammet & Grisen

Ikväll avnjuter vi middagen på den populära restaurangen i Sälen, Lammet & Grisen.
Vi valde deras ”buffe” där man går fram och väljer mellan fläsk, lamm och oxfile, sen tar man tillbehör till.
Fläsket vann ikväll och alla tog minst 4 rundor kött smakande 🙂
Vinet vi valde till va jätte jätte gott. Tyvärr minns jag inte namnet på den…

Sååååå mätta!!! Grabbarna pratade om efterätt, jag smet bort till lekrummet med Nayomi.

Imorse väcktes vi av att Amad börjar städa bort glasflaskor i köket kl 7 grrrr 🙁 Jag och Marie hostar lungorna ur oss på natten, Olof snarkar och kastar ner kuddar på Marie (det sover i våningssäng), Nayomi gnäller och vill ha blöjan bytt + välling, Amad kan knappt andas med täppt näsa och kuddarna i stugan är typ 1000 år gamla och 2cm tunna. Så ska Amad upp och städa kl 7 lixåm….MEN….vi hade jätte scyssta timmar i skidbacken medans kära Marie tog hand om Nayomi 🙂

40 minuter efter avlämning får jag ett sms från Marie: ”Nayomi har kakat”!
Hehe, vad är oddsen att hon ska skita under sygnets första timmar när hon tömde tarmarna kvällen innan?!?! Otur…

Efter lunch åkte grabbarna skidor medans jag, Marie och Nayomi och handla…sen vart vi en sväng på after Ski som slutade innan bandet kom för en viss peincessa va jätte jätte kinkig. Väl i stugan la jag mig m henne och sov i 1.5 timme.

Under tiden jag sov hade Olof nästan bränt ner hela stugan och rökförgiftat Marie och det va iiiiskallt efter vädringen.

Det blev en snabb bastu för grabbarna och sen iväg hit till restaurangen i taxi.

Imorgon hoppas jag på en längre afterski och sen kommer vi mysa i våran fina stuga till Gladiatorerna!!!

Go kväll gott folk 🙂

Kram
Yaz & Marie från Sälen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *