Hjälp mitt huvud spricker snart!!!!!!!!!

Sen vi kom hem, igår så har jag varit helt konstig i huvet. Ingen koncentrationsförmåga, ingen fokus och sjukt rörigt i huvet. Inte vanligt mig. Måste bero på jetlag och det sura vädret kom som en chock (fast ändå inte)

Denna fina almanacka fick jag i julklapp av min man, allt jag önskade för att hålla oredan i huvudet på rätt plats!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var kul att vara tillbaka på jobbet, jag trivs verkligen, men semesterhjärnan har strejkat idag och vid 16 checkade jag ut för att skynda mig hem och ta hand om min sjuka familj…eller det är mest min man som mår p*ss och är dunder fökyld. Jag har suttit och jobbat i en timme nu så att jag hinner klart med allt till imorgon, för då DRAR VI TILL SÄÄÄLEN!

Så kul 🙂

Well, dax att sova, återkommer imorgon från Jägerbilen. Jag förväntar mig en jägershot som välkomstdrink, hehe 🙂

Natti natti

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *