Egypten, Sälen och Facebook!!

Känner nu innan jag börjar skriva att detta kommer att bli ett rörigt inlägg…. känns som jag har massor jag vill berätta och ta upp… MEN INGEN TID!

Stressar på som fan här på jobbet för att kunna vara ledig hela dagen i morgon så man i lugn och ro kan packa i morgon bitti för resan till Sälen. Vi åker vid lunchtid 🙂 Ska bli skönt att komma iväg ett par dagar… och vi har sååååån tur. Jag får låna Jägerbilen upp, PLUS att jag fixat liftkort 🙂

Jag bokade resa till Egypten i går oxå, därav jag skrev i går att jag var så lycklig på bloggen  🙂 Såååå kul… jag skrev tydligen att jag myste i måndag och i går att jag var lycklig…. DIREKT får jag sms om vem jag mös med och varför jag var så lycklig… hahaha… jag säger då det…. det behöver inte vara en kille inblandad 🙂 Jag mös med Sunis och lycklig för att vi bokade resa, inget annat 🙂

 

För ett par dagar sen så rensade jag min facebook på vänner, gör det lite då och då. Denna gång rykte ca 30 pers så nu är jag uppe i över 300 som jag tagit bort.

Tycker det är så onödigt att ha massor som jag inte pratar med :/

Hur som så tog jag bort en person, en tjej, som tydligen tog väldigt illa vid sig för hon sms mig på kvällen. Det läskiga var att hon smsa typ 3 timmar efter jag tagit bort henne… snacka om att hon har koll på mig… SCARY!!

Då hon förbjudit en person, en kille, att över huvud taget ha kontakt med mig så känner jag att varför ska hon ha kontakt med mig? Jag känner inte henne mer än att vi har gemensamma vänner men vi känner inte varann direkt. PLUS att hon för ett par år sedan gjorde helt sjukt elaka saker mot mig så att jag över huvud taget blev vän med henne från början var stort av mig… aja… ME DONT CARE!!!

 

Messa killen och berätta om allt, vad hon kallade honom för till mig osv… orkar inte med att jag är mellan, korten på bordet darlings 😉

 

Önskar er en fin dag 🙂

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *