Klargörande…

God morgon!

 

Kände att jag behövde göra något klart så här på morgonkvisten då jag fått några mejl och sms angående detta. NEJ jag och Olof är inget par, bara väldigt goda vänner! Jag har känt Olof i ett par tre år och vi har blivit väldigt nära vänner och han vet saker om mig som andra inte vet, men inget mera 🙂 Så nu var de sagt…

 

Den tjej som får Olof ska vara glad då han är en fantastisk människa, men han och jag förblir vänner…. resen av våra liv om jag får bestämma 🙂

 

I dag har jag dubbelbokat mig…. så jäkla typiskt mig. Jag har tackat ja till middag hos Magda, Felix och Frida för ett tag sen och häromdagen så frågade Amad om jag ville hem till dom i kväll och dricka ett glas vin, vilket jag oxå sa ja till…. snurrfia!!!

Jag får gå på de jag lovade först så kanske jag kan ta Fam Osman i morgon?

 

Önskar er en fin, fin dag 🙂

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *