Mini weekend med fina vänner :)

Sitter med planering inför helgen 🙂 Jag, Olof, Yaz, Amad och lilla Nayomi sticker upp till sälen 🙂 Ska bli skönt att åka dit privat och INTE i jobb.

Bokat bord till oss på Lammet och Grisen på fredag kväll, har ni inte varit där och ska till sälen rekommenderar jag verkligen det. BÄSTA köttrestaurangen!!! Hade bokat för lördag egentligen men bokade om då Gladiatorerna har premiär och då vi känner många av de som är gladiatorer så vill man se det 🙂 Så på lördagen får det bli mat hemma, brasan tänd och lite tv tittande.

Ska bli skönt att komma bort ett par dagar från Sthlm, och då inte i jobb vilket jag gör, flänger och far runt sverige 🙂

 

 

Somnade kl 21 i går och sov ända till 8 i morse, tror min kropp var lite trött efter nyårsafton…. och sen går jag med en jäkla förkylning oxå 🙁 Den bara vägrar släppa mig! Morrrrrr……

 

I  kväll blir det myyyyyyyysssssss…… mer säger jag inte 🙂 🙂 🙂

 

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *