Vinterland :)

Vilken hemresa från sälen jag haft…. pust!!! Från Sälen ända till Hofors var det snöstorm samt regnväder om vart annat, många sträckor kunde man inte köra mer än 60km/tim. Jag har åkte måååååånga gånger denna väg men detta var nog bland de värsta jag varit med om 🙁

Hur som så var gårdagens kväll JÄTTE kul, länge sedan jag hade så kul och de var så kul att träffa massa gamla vänner som är uppe och säsongar i år igen 🙂

Middag med Tobbe och Viktor sen bar det av till Högis och pianobaren för lite mingel, ganska stiff i början men det mjuknade lite allt efter folk drack 😉 Sen vart de tok fest hela natten, fast ändå var jag pigg i morse och kom iväg redan vid halv 11. Jag slutade dricka klockan tolv och drack ingen starksprit.

 

Dessa bilder tog jag i dag, den översta är uppe på fjället, precis utanför hotellet i morse… Den under är på väg hem, det var så vackert med all snö som låg tjock på grenarna 🙂

 

Nu sitter jag fastklistrad i soffan, har min Onepiece på och massa ljus tända 🙂 Riiiiiktigt myyyyys!!

I morgon ska jag till finaste Lina och få långt hår igen 🙂 Tog ju ut mina extensions för typ 2 veckor sen och i morgon sätter vi i nya!!

Tokladdad för helgen är jag oxå 🙂 Tepp, Johanna, Amad, Yasmina, Jia-Hwa, Lina, Olof, Mange + vän, Jeanette +vän, Lina, Jimmie och massa andra kommer på mitt event 🙂 Känns så skönt att ha dom där, vilket stöd när jag är galet nervig. Högsta chefen för märket jag jobbar med kommer oxå, hela vägen från Tyskland 🙂 🙂 🙂 Det gör mig ännu mera nervig :/

Vi planerar en resa hela gänget, kanske till Åre 🙂 Vore kul om vi fick till det…. mer om de om de går i lås.

Nu ska jag mysa med min finaste sambo <3

Kram,

Marie


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *