En bättre helg :)

En bättre helg börjar lida mot sitt slut… den har gått i vänskapligt tecken 🙂

Julborg i fredags på East vilket jag skrivit om redan. I går lördag var det upp hyffsat tidigt för att gå på Combar på regeringsgatan, riktigt kul var det då alla typ var med 🙂 Amad, Tepp och Olof teamade och jag, Yaz, Johanna, Anna och Rosie var med som jag kände 🙂 Energin var på topp 😉

Efteråt blev det julklappshandel med Olof, jag hittade 3 st julklappar och Olof 4, jäkligt bra tycker jag 🙂 Sen hem vila innan vi mötte upp de andra för middag och bowling. Här kommer lite kort 🙂

 

 

Än en gång blev jag påmind om hur litet Sthlm är… hahaha… av alla bowlinghallar och banor i Sthlm så hamnade SJÄLVKLART ett gammalt ragg till mig banan PRECIS BREDVID!!!! jag dooooog en stund först och de andra skratta ju ihjäl sig när jag berättade.

Vi hälsade på varandra och kallpratade lite, lite små pinigt för båda 🙂 🙂 🙂

Natten min blev inte som jag tänkt… tänker inte gå in på de men jag vaknade kanske 4-5 gånger…. 🙁 hahaha… och åka till Magda för bak fanns inte på världskartan. Så en hemma dag har jag haft, städat, tvättat och donat.

Olof, Johanna och Tepp var precis på fika här vilket var super trevligt avslut på denna helg. Nu blir det jag och min sambo Sune i soffan och en bra film….

Puss o Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *