Träningsvärk från Hell!!!

Har bland den värsta träningsvärken jag någonsin haft…. styrketränade i går, ben! Har inte styrketränat i gymmet på mååååånga år, utan bara kört typ Pump 😉

Min kompis som hjälpte mig lassa på bra med vikter och jag tränade som en kille, tunga vikter och få repetioner. 4 övningar x 3 set, sen stretcha vi bra och jag fick massa övningar som ökar min rörligthet. Fick tips om att skulle jag gå ner för en trappa så skulle jag ta det lugnt då vi tränat hårt och benen gärna ger vika efter det.

Sitter i bilen och ska hoppa ut, tänker inte på det han sa plus att min bil är galet hög… jag tar satts och hoppar ut, totalt glömt av de som jag fick råd om… vad händer??? JO JAG RAMLAR… mina fötter och ben ger vika. Måste sett jätte skoj ut 🙂 🙂 🙂

Umgicks med min pojkvän på kvällen 🙂 Det är myyyyyysss!

 

I kväll ska jag möta mina fina fågeltjejer, vi ska på AW i gamla stan, verkligen längtar efter dom 🙁 Jag måste tanka energi och vilka gör jag de inte bäst med om inte dom? 🙂 Underbara tjejer!!!!

 

YASMINA- Jag är tok avis på ditt liv just nu, ska vi byta?

 

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *