Bitterhet

Vad är det som föder bitterhet i oss människor? är det missunnsamhet? Jag kan ibland känna det inför vissa saker när jag känner mig deppig och nere, det jag däremot inte skulle göra är att tala om det för den personen i fråga… oftanst handlar det om nedsatt sinnestillställning vilket går över. Varför ska jag då ”förpesta” den stackars människa jag i det fallet känner bitterhet eller missunnsamhet mot då jag vet att det går över? Men för den här personen sätter det sig i huvudet…

Jag har ett ”gäng” som jag umgås med (tuuuur att jag har många gäng så ingen vet vilket) *fniss*…. hur som helst…. dom vill gärna ifrågasätta, ta fram det negativa och få en att få hjärnspöken. Vad vinner dom på det? Sist jag träffade dom så var dom ganska dömande mot mig ang en viss sak… detta har självkart satt sig i huvudet på mig och jag tänker på det….

Kommer jag att ta åt mig och följa deras ord? NEJ….. absolut inte… mitt liv, mina beslut!!!! MEN stötta mig i stället, ta inte ner mig på jorden när jag inte måste de, låt mig sväva där uppe!!!

Handlar det om avundsjuka? Att få den personen som är glad, lycklig och uppe i det blå att må som dom och därav dömmer man??


FY FAN…. låt alla vara sig själva, stötta, lyft upp och var glad för andra….

Hej från mig,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *