Marie dag :)

Efter en relativt lugn arbetsvecka är det ändå skönt när det är helg…. OCH JAG ÄR LEDIG OCH HAR INGA PLANER!!! Känner mig fri som en fågel 🙂

I går var jag ledig hela eftermiddagen så jag mötte upp min fina vän Olof för lunch, mycket trevligt som vanligt!! En vän som har kommit att bli en av de jag verkligen kan prata med om allt, inget är konstigt och jag kan berätta om mina svagheter utan att skämas.

Efter det mötte jag upp Magdalena, vi gick runt och tittade lite på stan, jag shoppa en ny ansiktstvål och natt kräm från Decleor då mina håller på att ta slut. Sen blev det en latte på på Waynes Coffee, massa skaller och mys.

Han inte mer än hem och byta om sen drog jag till gymmet… min kille och Amad skulle köra en teamklass i Combat då det är Halloween, dom gör de varje år och klär ut sig 🙂

 

Här är dom…. snygga va? 😉

 

Klassen var jätte kul, de hade bytt massa låter vilket jag tycker var bra då jag tok tröttnat på musiken 🙁

Efter var jag bjuden hem till Fam Osman, Nono skulle till Eskilstuna och hämta sin dotter så jag tillbringade kvällen ensam med dom, myyyyyysigt 🙂 Vi åt mat, åt ost med kex och drack massa rödvin 🙂 Nayomi bjöd på dans i vanlig ordning, söööötunge 🙂

 

I dag ska jag ta en MARIE dag, bara göra det JAG vill, inte anpassa mig till NÅGON… ska börja min dag med lite shopping på stan, ansiktsbehandling och sen ska jag snabbt förbi Yaz och titta på de sista av hennes kläder hon skänker bort.

Sen ska jag städa lite hemma,  kanske tvätta, tända massa ljus, en brasa, lyssna på musik, fixa mina fötter och dricka ett glas vin….. Kanske inte låter så mys för er men det är det för mig 🙂 🙂 🙂 Jag kommer ta dagen som den kommer och inte planera någonting!

Har en kommande Göteborgstrip som jag verkligen ser fram emot, berättar mer om den i något annat inlägg…

Ha en fantastisk Lördag, DET TÄNKER JAG!!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *