Kladdkakemuffins och Rihanna!

Jobbar hemma i dag 🙂 Efter en lång, mysig frukost med min fina så satte jag mig i soffan med datorn, så skönt att man inte behöver göra sig i ordning. Låter som en slashas men det var ganska skönt att skjunka ner med mjukisbrallor, osminkad och bara va.
 
Jobbar ganska mycket med rekrytering av Sälen den här veckan, Released delfinal 3 sätter igång med planering nästa vecka så mellan det får jag ta de kommande i vinter.
 
När man är hemma och jobbar kan man passa på att baka samtidigt 😉 I dag blev det kladdkakemuffins.. inte så snygga (skyller på min gasugn) men smeten var delicious så antar att muffisarna är goda oxå 🙂 Får bli en muffins med en god latte i eftermiddag….. men ska försöka stå emot…. äter inte socker längre och inser hur bra jag mår av det 🙂
Nu tänker ni…… MEN du smakade ju av smeten…. det stämmer, men bara en halv tesked för att se om smeten smakade som den ska… normalt hinkar jag i mig bra med kakdeg 🙂
 
 
Läste på aftonbladet att Rihanna ställde in sin konsert i går i Malmö…. CRAP!!!!! Jag ska gå med mina fina tjejer Lina, Ida och Mickan i morgon, håller tummarna. Hon ska även ha konsert i kväll i Sthlm oxå och de kan inte i nuläget säga om hon kommer genomföra den eller ej. Så nu sitter många fans hemma eller på jobbet och bara väntar på svar.
 
Tur att vi har i morgon iaf, det ökar ju chanserna liiiiiite att hon är bättre iaf 🙂 🙂
Fridens,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *