Spanien med Nono, Yaz, Amad och Nayomi :)

Åkte ner måndag kväll själv till lägenheten, det var bokat sen länge och jag behövde ett par dagar i ensamhet. Jag är ganska beroende av att få vara ensam ibland, och detta bokades lååångt innan jag ovh Nono började träffas 🙂

Kom ner till lägenheten vid 1 på natten, var uppe i varv och fixade och donade. Bäddade sängar osv… somnade och sov ganska dåligt 🙁

Tisdag morgon drog jag direkt och handlade massor med frukost, läsk, alkohol, frukt och annat nödvändigt till mina gäster skulle komma. Låg och sola eftermiddagen och bara njöt….

Onsdag morgon hoppa jag upp ur sängen, min älskling skulle komma 🙂 Frukost på balkongen i solen, 32 grader och underbart

 

Den här dagen var den lääääängsta, jag städa lite, fixade Amads och Yaz säng och la fram handdukar osv… åt lyxmiddag och tittade på tv på kvällen. Vid kvart i elva åkte jag till flygplatsen för att hämta mitt <3

Blev så glad när jag såg honom komma ut genom säkerhetsspärrarna 🙂 Min mage pirra och jag kunde inte sluta le 🙂 är det kärlek om nått? 😉

På morgonen dukade jag upp en härlig frukost på balkongen 🙂 Sen drog vi ner på stranden!

Det var ganska molnigt hela förmiddagen så vi stannade inte så länge. Drog till affären och köpte skaldjur till lunch 🙂

Nono väljer bland allt gott 🙂 1 kg loguster blev det 🙂

Sen blev det lunch och mys på balkongen 🙂

På eftermiddagen sprack det upp och blev klarblått så vi la oss på takterassen och sola och prata massor. Framåt 16 tiden drog vi in till Torrevieja (2 km) för att gå på lägenhetsvisningar…. NEJ… vi ska inte bli sambos 😉 Nono och hans mamma ska köpa en lägenhet så var runt och kollade på lite alternativ.

Hem åt mellis sen blev det liten vila innan vi gick ut och åt middag på min favvo restaurang VIDA 🙂 dom som har den heter Dave och Penny, världens mysigast människor. 

Vi på Vida 🙂

 

 

Sen drog vi in till Torre igen för att senare åka till flygplatsen för att plocka upp Yaz, Amad och Nayomi 🙂

Kom hem hela bunten och Amad och Yaz fick installera sig lite innan vi hoppade i säng 🙂

Fredag morgon vaknade vi vid 9 tiden och dukade även denna morgon upp frukost på balkongen

Sen drog vi till beachen 🙂 Grabbarna badade!

Hem till lägenheten och äta massa gotti 😉

Eftermiddagen spenderades vid poolen….

Mycket ”häng” på balkongen blev det 🙂 Här är det ett glas rose innan vi skulle vidare in till Torrevieja och äta middag 🙂

Hittade en jätte mysig restaurang som hette typ… Bahan… eller nått *fniss*

Första kvällen med Osmans avslutades på balkongen med ett glas Sangria 🙂

Lördag morgon vaknar jag upp, Nono är inte i sängen (vilket är ovanligt då jag alltid vaknar först) så jag går upp och möter allihopa i köket…. dom skulle hade fixat en bakelse med ljus och skulle korka upp skumpa och komma och sjunga för mig… Sången blev i köket i stället 🙂 Såååå söta vänner man har 🙂 Dock hoppade jag skumpan då jag hade mått dåligt hela natten…

Sen blev ju inte dagen riktigt som jag tänkt… har skrivit om de förut så struntar i de nu… Kom hem från sjukan vid halv tre tiden och gick och vilade lite. Sen ville jag röra på mig så jag, Nono och Amad åkte till affären medans Yaz och Nayomi stannade vid poolen.

Vi handlade allt inför grillfesten som vi skulle ha för att jag fyllde 30 🙂

Jag sitter på golvet och tittar på när de andra fixar för kvällen 🙂 Glaset till höger fick jag av fam Osmans, i den fick jag dricka… skumpa??? knappast… vatten 🙁

Den här dagen blev inte riiiiktgit som jag tänkt mig… frustrationen över att jag inte kunde ge min kille och mina gäster en kanon dag låg över mig och även på sjukhuset när jag skrek av smärtor frågade jag Nono vart de andra var. Fam Osman passade på att shoppa inne i Torre och klarade sig mer än väl utan mig.

Tack Nono och Osmans för att ni gjorde min dag så bra som vi kunde, trotts att jag gick på smärtstillande och fick dricka vatten 🙁

Sista dagen efter frukost drog vi 20 min med bil bort till en strand som kallas lagunen, det är europas största lagun men för oss Svenska är den än sandstrand… inte som man tror det ska vara när det heter lagun.

My MrX 😉

Som alla dagar vart det poolen på eftermiddagen!

<3

På söndagkväll besökte vi snabbt marknaden som ligger i Torre.

Vi prommenerade längst strandpromenaden 🙂

Vi åt på en super cool restaurang som Yaz och Amad hade hittat dagen innan när de var på sin shoppingrunda. Massor med fisk, skaldjur och kött.

I taket hängde massor med skinka 🙂 Man var lite rädd att de skulle ramla ner i huvudet på en :/

Jag åt en helt fantastisk vit fisk med massa vitlök och chili.

Innan vi åkte hem för kvällen så besökte vi tivolit, jag utmanade Nono i bollkastning… sist vi var här… i aug så spöade jag honom så jag ville ge honom en ny chans 😉 om han vann??? vi kom lika. Dock vann vi en nalle som vi gav till Nayomi 🙂 Amad ville inte vara värre så han vann en rockers bulldock (gosedjur)

 

En härlig resa på många vis, kul att visa mina underbara vänner mitt lilla paradis… för det är det verkligen där nere. Man kommer ner och kan bara koppla bort allt hemma. Oavsett om vädret inte är klockrent så finns det alltid något man kan hitta på 🙂

TACK FINA NONO, AMAD, YAZ OCH NAYOMI för en fantastisk vecka i Spanien.

Puss och Kram

Marie


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *