Nalle Puh..

God kväll…. inte varje dag jag bloggar på kvällstid 🙂 Hehe….

I eftermiddags drog jag, Nono och hans dotter Emilia till Kista och kollade på Nalle Puh. Vi pratade om det innan vi åkte till Spanien och i onsdags bestämde vi att vi skulle gå idag. Det var en kort film, endast 60 min… passar mig ganska bra då jag är en rastlös själ 😉

Efter gick vi runt lite i affärerna innan vi åkte hem till dom 🙂 Nono lagade lax och en supergod sallad med vitlökssås, tittade på Idol och myste. När Emilia somnat blev det fruktsallad 🙂 

Efter att ha jobbat en hel vecka efter att ha haft semester blev tröttheten stor väldigt snabbt så jag åkte hem ganska tidigt. När jag kom hem packade jag upp allt kaffe jag beställde I GÅR!!! Sjuuuukt snabba på leverans, mi lajki..

Insåg att jag beställt ganska mycket kapslar när jag öppnad, 250 st…. så vänner… kom på em kopp kaffe vettja 🙂

I morgon träna och sen till nifen och hämta hem Sune, på kvällen jobbar jag tyvärr… inte alls sugen på det egentligen 🙁

Nu ska jag slänga på Baksmällan 2 i dvdn och zzzzzzz…… god natt,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *