My BFF ;)

Wohoooo…. äntligen har jag köpt in min efterlängtade Nespressomaskin 🙂 Tog en vit lite lyxigare variant. Inbyggt mjölkskummare som även tappar ut i muggen själv 🙂 (skiljde inte så mycket i pengar)
 
Behållaren man har mjölk i är avtagbar och återförsluten så man lätt kan ställa in den i kylskåpet emellan 🙂 Ser fram emot mitt morgonkaffe i morgon!
 
Så här ser den ut framifrån!
 
 
Så här ser den ut uppifrån 😉
Nu är vem som vill välkommen hem till mig på en kopp god kaffe 🙂
 
 
I går var vi hos Magdalena då Frida fyllt år. Vi åt fruktsallad och barnen hade glass till 🙂 Frida och Emilia går ihop super bra och de är kul att se hur Frida är så omhändertagande. Felix tycker att Nono är den coolaste då han kan dansa….. *fniss* Nono lovade även honom biljetter till någon mässa som vi ska gå på i november så nu är Nono hans nya favorit 😉
 
Det var lika trevligt, mysigt och härligt som vanligt…. I kväll väntas en hemmakväll, ska tända brasa, ljus, krypa upp i soffan med täcke och kuddar och kolla på en film. Hade velat träna men har så ont i kroppen att jag varken kan skratta eller hosta utan att jag skriker av smärta (överdrivet) så det får väntas med tills på Lördag, såååååå himla snygg instruktör som kör Combat då så jag kan bara inte hålla mig hemma 😉
 
Btw…. nästa helg ska det tas nya kort till bloggen, sen är det bara att försöka konvertera över alla dessa inlägg till ”nya” bloggen sen är det bara att tuta och köra igen…..
 
Om någon vill bidra med ett nytt bra namn så droppa det gärna i kommentarer 🙂
 
Må bäst,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *